Sztárok

Régi szereplő tért vissza a Konyhafőnökbe

Vannak előre nem látható fordulatok a Konyhafőnök negyedik évadában. Ma este például egy olyan ember tért vissza a konyhába, akire a versenyzők már nem is számítottak.

A Konyhafőnökben sokan főztek már, de aki nem állandó szereplője a gárdának, azt nemigen láthattad többször főzni. Miután Ramon és Bernard távozott a műsorból, egy régi versenyző visszatérhetett az előző hétről: Jilly Kriszti, akinek a külseje emlékezetesebb volt a Konyhafőnökben, mint a főztje, de most bizonyítani akar.

Régi szereplő tért vissza a Konyhafőnökbe

“Nagyon örülök, hogy kaptam még egy esélyt, bátrabban fogok bánni a fűszerekkel és több rizikót vállalok, és nem fogok még egyszer kiesni” – mondta Kriszta.

Régi szereplő tért vissza a Konyhafőnökbe

“Föl kell szívni magadat, hogy ne történjen meg az, ami a múlt héten, mert egy pillanat alatt kieshetsz” – mondta Fördős Zé, és láthatóan a versenyző nagyon bizonyítani akar. Elhatározza, hogy megfogadja, amit a zsűri kritikaként mondott neki, és végre bátran fog fűszerezni. A főzés végére kissé elúszik, ezért nem figyel, és lobogó vízbe teszi a gombócokat főzni, amik persze emiatt szétesnek. Végül 10 perccel a vége előtt újakat kell főznie, de a zsűri elégedett volt az eredménnyel. 

Régi szereplő tért vissza a Konyhafőnökbe

Itt pedig a videó, ha lemaradtál volna a legjobb részről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top