Sztárok

Lajsz András szívinfarktust kapott, majd feljelentették

A Bors információi szerint Lajsz András saját étterme előtt kapott szívinfarktust, miután összeszólalkozott két közterület-felügyelővel. Az ügyben eljárás is indult.

Lajsz András közvetlenül azután, hogy összeszólalkozott két közterület-felügyelővel, akik meg akarták bírságolni, szívinfarktust kapott. Az ügyben eljárás is indult, mert a Bors úgy tudja, hogy Lajsz András fojtogatta az egyik bírságolót. “Gyanúsítotti kihallgatásra kaptunk idézést. Egy közterület-felügyelővel, egy harcos intézkedés során alakult ki nézeteltérés. Andrást ez annyira megviselte, hogy ezt követően infarktust is kapott. Az egészségi állapota egyelőre nem teszi lehetővé, hogy ebben az ügyben vallomást tegyen, és újra átélje a történteket. Egyelőre meghallgatjuk, mivel áll elő a nyomozóhatóság, mi a megalapozott gyanú tartalma, és rövidesen reagálunk mindenre. Az eset rendkívül felkavarja”  – magyarázta dr. Margitics Péter, Lajsz András ügyvédje.

Lajsz András szívinfarktust kapott, majd feljelentették

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top