Sztárok

Bódi Sylvi elkötelezte magát

Viszonylag hosszan vallott színt az életéről. Bódi Sylvi boldog, boldogságát pedig egy általános bikinis-szörfös képpel is prezentálja.

Bódi Sylvi: “Ez én vagyok, és ide tartozom. Oda, ahol a kókuszpálmák, a nap és a hullámok hangja határozzák meg az életem ritmusát. Egyszerűség, nyugalom, béke és harmónia… Felvenni egy apró bikinit, mezítláb lenni, érezni a homokot a lábam alatt, és berohanni az óceánba szörfdeszkával a hónom alatt. Közel lenni a természethez az egyik legjobb dolog a világon. Tényleg nincs ennél jobb.

Az élet ajándék. Kövesd a szíved, és légy szabad.. repülj.

Senki sem tudja elmondani, hogy mi az a boldogság, mert te vagy az egyedüli, aki tudja, hogy mi tesz téged boldoggá.”

This is me and this is where I belong. Places where coconut trees, sun and sound of waves make the rythm of my days. Simple, slow lifestyle, peace and harmony. I just put a little bikini on and be barefoot, feel the sand under my feet and run into the ocean with my surfboard in under my arms. Being close to nature is the best thing in the world! Nothing can beat that. Life is a gift. Follow your heart, embrace your freedom and fly away. No one can tell you what happiness is because you are the only one who knows what would make you really happy. ????☀️???????? Photo: @childsphotos @cliff_swimwear @surf_lounge @shaperssurf @mrzogssexwax #Happy #SurferGirl #Telos #Indonesia #Surf #Surfing #LifeStyle #SourceOfHappiness #Beach #Bikini #NiasSurfCharters #SylviBodi

@sylvibodi által közzétett fénykép,

Paulo Coelho: “Nem kell mindig mindenkinek boldognak lennie. Igazából erre senki sem képes. Meg kell tanulnunk kezelni az élet valóságát.”

(címlapkép: Bódi Facebook)

Még egy kis Bódi Sylvi:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top