Sztárok

Szabó Zsófi anyukáját összekeverték Szabó Zsófival

Szabó Zsófi az Instagramon osztott meg egy fotót az anyukájáról, és tényleg nagyon hasonlítanak egymásra.

Boldogan osztotta meg a közösségi oldalán a friss házas Szabó Zsófi az anyukájáról készült fotót, aki a fotón ráadásul Zsófi cipőjét viseli.

Olyan fiatalos és szép az anyukám ???????? #felvetteacipőm ????

A photo posted by Szabo Zsofi (@szabozsofi) on

 “Olyan fiatalos és szép az én anyukám!” – írta a fotó mellé Szabó Zsófi, akinek az esküvői videóját még Katalin hercegné is megirigyelhetné. “Először azt hittem, hogy te vagy az!” – írta az RTL Klub műsorvezetőjének egyik rajongója a kép mellé, és valóban. Így oldalról Zsófi és az anyukája le sem tagadhatná egymást: Szabó Zsófi karcsú, szőke édesanyja tényleg jó pár évet letagadhatna a korából.

Az ifjú feleség Szabó Zsófi egyébként holnap, október 10-én tér vissza a képernyőre a Story Extra műsorvezetőjeként. “Gál Petrát a Fókusz riportereként kértük fel, hogy a képernyőn helyettesítse Zsófit. Ezt a feladatot is remekül elvégezte. Máskor is kérni fogjuk, ha neki sincs ellenére. Ő most a rövid szakmai kirándulás után folytatja a megszokott munkáját” –  írta korábban az RTL Klub Szabó Zsófiról.

❤️ @kiskiszsolt ❤️ #mydreamwedding #smilealways #dreambig #loveforever ???? @vivienborziphotography

A photo posted by Szabo Zsofi (@szabozsofi) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top