Sztárok

Medveczky Ilona súlyos gondokkal küzd

Egészségügyi problémáin túl még egy lábatlani nő is bejelentkezett nála, és azt állítja, hogy a húga. Medveczky Ilona olyan megtörten nyilatkozott az életéről, ahogy eddig még sosem láthattuk az eddig alapvetően életvidám színpadi dívát.

Teljesen nyilvánvaló, hogy az ember rühell magánéleti, illetve egészségügyi problémákkal szembe keveredni, Medveczky Ilonának pedig most bőven kijutott ezekből. Soroljuk:

  • Egy: törött csuklója rosszul forrt össze, ezért a csont nyomja az idegeket. A megoldás: szét kell törni a csuklóját, a beavatkozásra hamarosan kap időpontot a kézsebésztől. A művésznő imád kertészkedni, a fájdalom roppantul zavarja, mivel éppen őszi “betakarítás” van. Medvezcky Ilonát akkor érte baleset, amikor éppen egy nagy pálmát ültetett át.
  • Kettő: eltűnt a rokkant parkolókártyája. 2015. december 2-án lopták el, és most kapott csak újat. 
  • Három: Medveczky állítja, hogy bejelentkezett nála egy lábatlani nő, és azt mondja, hogy a húga. A táncosnő szerint az apja sosem lépett félre, és egyébként azt ajánlja a nőnek, hogy végeztessen el egy DNS-tesztet, azt vessék össze az ő Amerikában hagyott tesztjével, és akkor kiderül a turpisság.
  • Négy: a táncos múltnak köszönhetően Medveczky Ilona gerince tropára ment, azt mondja, a Szombat esti lázra készülve egyszer úgy esett el, hogy a gerince három helyen megroppant, sőt állítja: anno tíz centivel magasabb volt.

Medveczkyt a történtek megviselik, de azt mondja, majd minden megoldóik. Hosszas nyilatkozatát egy, a táncosok körében kedvelt pársorossal zárja:

“Kegyetlen zsarnok, önző tánc,

egy élet az ára, mit százszor megbánsz.

Szerelmek, gyermek vagy egy társ, aki holnap is vár,

a táncosnak ebből semmi sem jár.

Mégis, ha megkérdezik, mi volt életemben a legszebb románc, a válaszom: a tánc.”

Drámai hangvételben mindez a videóban látható, hallható:

Medveczky Ilona végakaratáról itt olvashatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top