Sztárok

Való Világ 8: VV Dina: Ez egy igazi kapcsolat lehet

Való Világ Dina örül, hogy végre elkezdheti közös életét Lórival. Egykori lakótársairól azért megvan a véleménye. Akad olyan, akinek a nevét sem hajlandó kimondani.

VV Dina végre elkezdheti kapcsolatát VV Lórival. Teheti mindezt azért, mert a fiú feladta a Való Világot, mondjuk mindez nem akkora szenzáció, ha belegondolunk, hogy a bentlakók közül senki nem támogatta a kampányát. Még azok sem, akik egyébként jóban voltak VV Dinával, akinek erről meg is van a véleménye. “Hozzám Tivy, Soma és Mici is ugyanolyan közel áll, mint amikor még bent voltam a villában. De nem tagadom bánt, hogy ennyire figyelmen kívül hagyták a barátságunkat, és minimálisan sem támogatták Lórit. Ez számomra meglepő volt és fájdalmas.”

Dina úgy véli, hogy bár VV Dávid most nyeregben érzi magát, azért a többi játékosnak egyáltalán nem szabad tartania a fiútól. “Azt gondolom, hogy Somának, Zsoltinak és Krisztiánnak is lenne esélye Dáviddal szemben egy Való Világ párbajban. Ők mindannyian erős, karakteres játékosok, szuper és izgalmas párbaj lenne, ha bármelyikük összecsapna egyszer Dáviddal.”

Amikor a Való Világ színes falait maguk mögött hagyják a játékosok, és visszanézik az adásokat, próbálják megemészteni azokat az eseményeket, amiket mi a tévén keresztül láttunk. “Mici eddig is és ezután is a barátom. Viviben pozitívan csalódtam, de Zseraldinról és Evelinről beszélni sem akarok.”

Bár Dina szerette volna, ha Lóri végigviszi a játékot, annak is örül, hogy a fiúval végre újra találkoztak. “Remélem, hogy ez egy igazi kapcsolat lesz. Most kezdjük megismerni egymást, jó lenne ha működne” – mondta az éppen munkát kereső lány.

FOTÓ: RTL.HU
FOTÓ: RTL.HU

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top