Sztárok

Peter Szabó Szilvia fehér kismamaszettje nagyon csinos

Már a harmadik trimeszterben van Péter Szabó Szilvia, aki most kezdte összeállítani a babakelengyét. Ahogy mesélte, ebben már kikéri a születendő kisbabája véleményét is, aki válaszol is neki.

Még éppen csak elkezdődött a Nagy Duett, amikor Péter Szabó Szilvia terhessége kiderült, az azóta eltelt hónapok pedig hasonlóan zsúfoltak voltak és munkával teltek. Most viszont elérkezett az idő, és Péter Szabó Szilvia egy fél évig nem vállal fellépést, a Story Extrának pedig arról mesélt, hogyan telnek a szülés előtti utolsó hetek.

Peter Szabó Szilvia fehér kismama szettje nagyon csinos

“Lassan kezdek az anyává válás útjára lépni, ez mindenben megmutatkozik. A fészekrakó kis dolgaimban, a táplálkozásomban, és tudom az, hogy ott abban a pillanatban, amikor a kislányom megszületik, egy anya is fog születni” – kezdte Péter Szabó Szilvia, akit vásárolni kísértek el az RTL Klub munkatársai, és közben beszélgettek arról is, hogy az énekesnő kislányának is van beleszólása abba, milyen holmikat vesz meg Szilvi.

Peter Szabó Szilvia fehér kismama szettje nagyon csinos

“Már vannak kis szeánszaink, csak neki meg nekem, szoktam beszélgetni vele. Már ahogy elkezdtem összeszedni a dolgait, már reagál arra, amikor bizonytalan vagyok, melyik rugdalózót vegyem meg, vagy éppen mi lesz neki a kis karácsonyi szettje.”

Peter Szabó Szilvia fehér kismama szettje nagyon csinos

Az egész videót itt nézheted meg: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top