Sztárok

Radics Giginek a franciázás bejött, a csajozás nem

Radics Gigi a maga visszafogott módján sokszor olyanokat képes mondani, amire egy pillanatra felkapod a fejed. A franciázás és a csajozás témája is ilyen.

Most nem megyünk bele abba, hogy mennyire meglepett, amikor kiderült, hogy Radics Gigi esett ki a Sztárban sztár legutóbbi adásában. Tilla megfogalmazta helyettünk: az ország egyik legjobb énekesnője esik ki. Mindez jólesik Radics Giginek, de szerinte volt már ilyen meglepetés, hiszen ez nem tehetségkutató, hanem egy szórakoztató műsor.

Radics Giginek a franciázás bejött, a csajozás nem

“Én úgy gondolom, hogy egy Király Linda után nem szégyen kiesni. Ez egy szórakoztató műsor, ami nem a hangokról szól, hanem arról, hogy különböző karaktereket jelenítsünk meg, és én nagyon boldog vagyok, hogy egyáltalán ki tudtam magam próbálni több szerepben.”

Ahogyan pedig a bent átélt pillanatokról beszélt, az mindent elárult. Például, most legutóbb kifejezetten nehéznek érezte azt, ahogy a színpadon viselkednie kellett. Pachmann Péter szerint nagyon jól állt neki nőként, amilyen módon a lányokat megközelítette, és ahogy próbált csajozni. A Mokka műsorvezetője szerint egy pasi így csinálja. 

Radics Giginek a franciázás bejött, a csajozás nem

“Talán ez volt a legnehezebb feladat, hogy itt most csajoznom kellett teljes mértékben. ahogy láttam, úgy próbáltam csinálni” – mesélte Gigi a dörgölőzésről és a mozdulatairól. Kár, hogy mindez kevés volt a bent maradáshoz. 

Radics Giginek a franciázás bejött, a csajozás nem

Miközben a csajozás nem jött be a nézőknek, Radics Gigi az előző adásban felejthetetlent alakított, pedig attól talán még jobban félt. Maria Callasként ugyanis franciául kellett énekelnie.

“Szerintem baromi nehéz ez a franciázás. Kőkemény, hogy teljesen más van odaírva, mint, amit ki kell ejteni” – fogalmazta meg az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top