Sztárok

Eszelős petting ment a Való Világban

VV Krisztián csak nyomta, nyomta, de VV Mici nem ment el. Viszont annyira hevesen rángatózott, hogy közben megvillant az a testrésze, amit egyesek a legszentebb szentélynek, mások szimplán csak puncinak neveznek.

Akad itt némi képzavar, ha közelebbről megnézzük VV Mici RTL-es adatlapját, melyen arra a kérdésre, hogy mit nem csinálna meg a Való Világban, annyit felel, hogy az a szex. De ezen túl is van itt pár érdekes adat, mutatjuk:

VV Mici adatlapja

Jelen pillanatban egy olyan lányról beszélünk, akinek 24 éves korában lövése nincs róla, hány szexuális partnere volt, és 15 éves kora óta maximum 2-3 hónapot töltött el úgy, hogy nem bújt ágyba senkivel, ennek ellenére állítja, hogy nem szexelne a Való Világ villájának falain belül. Rendben.

Most mutatjuk, hogy mit ír a Wikipédia a petting témakörében: “A petting angol szó, jelentése szeretgetés, becézgetés, simogatás. Tágabb értelmezésben szexuális beteljesülés előidézése szerelmi játékokkal, önkielégítéssel, közösülés nélkül. A pettingnek az intim szexuális kapcsolatteremtésben van nagy jelentősége… A szexualitásnak egészen az orgazmusig fokozható formája.”

Ez alapján teljes nyugalommal kijelenthetjük, hogy VV Mici nem volt elég előrelátó, amikor azt mondta, hogy a villában nyista szex, mert a petting igenis szex. Hogy bugyi nem volt rajta, az biztos, és hogy VV Krisztián keze intim helyeken matatott, az is biztos.

A sikoly elmaradt

VV Krisztián (akinek az adatlapja szerint a legjobb tulajdonsága a gyorsaság, 1-től 10-ig terjedő skálán pedig 8-at ad magának intelligenciából, és nagyon sok partnere volt már) ugyan szereti magát macsónak beállítani, de reggel VV Mici megjegyezte neki, hogy csinálhatta volna tovább is, mert érezte, hogy jön, jönne, de végül nem jött, azaz szegény nem jutott el az orgazmusig. Noha nem bánt lekezelően lakótársával, az cserébe nem volt ilyen kedves – a 8-as intelligenciával ez talán nem jár együtt. Ilyeneket mondott, hogy:

  • Hasznoskodtál.
  • Nagyon köcsög vagy amúgy… igazi raklo. (Raklo = fiú. Tehát minden fiú köcsög?)
  • Csalódtam benned, többet gondoltam.
  • Azt hitted, kárszeg van benned? (kárszeg = dákó)
  • De jobb lett volna, ha bevágom, ugye?

Mici erre már csak annyit mondott, hogy igen, de közölte, hogy Krisztiánnak ehhez nem volt mersze, mire ő biztosította arról, hogy “kint meg lettél volna b.szva keményen”.

Hol van már még egy behatolás?

A Való Világ 8-ban nem Mici és Krisztián párosa az első, akik közt, hogy úgy mondjuk, intim viszony alakul ki. Rendesen pörgetik magukat a lakók, a műsor weboldalán is látszik a tobzódás, aktus viszont eddig csak VV Tivy és VV Zseraldin közt esett meg.

Eszelős petting ment a Való Világban

VV Krisztián egyébként már fentebb kinézte magának Micit, amikor egymásnak estek VV Evelinnel.

Ilyen látványosan tekerte akkor a karját:

Eszelős petting ment a Való Világban

És ilyen elégedetten figyelte a jelenetet:

Eszelős petting ment a Való Világban

Nyilván számtalan rajongójuk akad, aki alig várja, hogy ez a románc oda érjen, ahol a helye van.

Egyéb szex (petting) a Való Világból:

Szavazz egyet, ha már ideértél:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top