Sztárok

Hódi Pamela sokkot kapott

Cefetül megijedt, mert beragadt egy liftbe, és mert a segítség is késve érkezett. Hol volt ekkor Berki Krisztián?

De tényleg hol volt? Teljesen nyilvánvaló, hogy ugyanabban az épületben, ahol ő, és az is teljesen nyilvánvaló, hogy ő szaladt Hódi Pamela és társainak segítségére, azaz: a liftajtót szétfeszítve kiengedte őket. Őket? Igen, őket. Berki Krisztián ugyanis nemcsak gyereke anyját, hanem annak egy barátnőjét, sőt az Édes élet egyik kamerását is kiengedte a liftből, ahol (ezt itt meg kell jegyezni) azt sem tudjuk, hogy mennyi időt töltöttek bezárva.

Hódi Pamela sokkot kapott

Liftben bezárva lenni nyilván kellemetlen érzés, főleg egy klausztrofóbiásnak, akinél egy ilyen jelenet konkrét fizikai tünetekkel járhat, értsd: izzadás, erősödő szívdobogás, pánikérzet stb. Hódinál pusztán ijedtségről beszélünk, ő nem tartozik a Föld népességének azon nagyjából 6 százalékába, akik súlyos klausztrofóbiában szenvednek, mivel teljesen nyugodtan beszélgetett Berkivel, sőt az inge miatt is simán vitatkozott vele, amikor az kinyitotta a liftajtót.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top