Sztárok

Puskás Peti teljesen szétcsúszott – fotók

Új, különleges klip készült a Comet-díjátadó kapcsán, melyben Puskás Peti szinte fiatalkori önmagaként jelenik meg. Nézd meg a werkfotókat. Klippremier ma!

Az RTL Magyarország és a Viacom idén közösen rendezi a Comet gálát november 25-én. A  díjátadóhoz új dalt is készített a The Biebers, valamint a Mary Popkids énekesnője, Herrer Sári. A Minden a miénk című számhoz klipet is forgattak. A werkfotók alapján nem is akármilyet, Puskás Peti teljesen szétcsúszott karaktert alakít.

“A Minden a miénk klipje az örök zenészproblémából indul ki. A klipben két ellentétpár mutatkozik be. Én egy bulizós, éjszakázó zenészt alakítok, míg Sári egy nyugis, kiegyensúlyozott előadót formál meg. Mondhatjuk azt is, hogy ebben van a részemről egy kis önirónia is, ugyanis visszatekintek a fiatal énemre, arra, hogyan látom ma már felnőtt fejjel a régi bulikat és a csajozást” – mondta el a Comet-dal klippremierje kapcsán Puskás Peti.

Az új klip itt tekinthető meg

Puskás Peti teljesen szétcsúszott
Puskás Peti teljesen szétcsúszott
Puskás Peti teljesen szétcsúszott
Puskás Peti teljesen szétcsúszott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top