Sztárok

Új műsorvezető a TV2 csapatában: Kelemen Laci lehet az új Majka

Már egy ideje ment a savazás, a Star Academy adásai alatt Majka műsorvezetőként jól bírta a strapát. A műsor alatt feltűnt, milyen gyakran hasonlították össze Kelemen Lacival a képességeit.

Az egyik legtöbbet emlegetett Star Academy-versenyző, Kelemen Laci, most új szerepben próbálhatja ki magát. A TV2 csoport hétfőn induló műsorának, a Kedvencek kedvenceinek ő lesz a műsorvezetője. 

“Hatalmas lehetőségnek tartom ezt a műsort, megtanulhatom a műsorvezetés alapjait. Már túl vagyok az első felvételi napon, és azt hiszem, ahhoz képest, hogy most csináltam ilyet először, egész jól sikerült minden. Az ember nem is gondolná, hogy mennyi mindenre kell figyelni egy ilyen műsornál, de nagyon kedves és profi stábbal volt dolgom, akik mindenben segítettek. Egy-két nyelvbotlást tekintve nem volt más gond, úgyhogy gördülékenyen ment minden. Remélem, hogy egyre rutinosabb leszek, és a nézőknek is tetszeni fog, amit látnak. Természetesen a zene továbbra is központi szerepet játszik az életemben, de nagyon élvezem ezt az új lehetőséget is” – mondta a Zenebutik tévé új műsorvezetője, akit sokan hasonlítanak Majkához

Megvan a TV2 új műsorvezetője, Kelemen Laci lehet az új Majka

Ráadásul a holnapi adásban Kelemen Laci az egyik legismertebb Majka-dalt adja elő. Kiderül, tőle milyen lesz a Belehalok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top