Sztárok

A Válótársak még pajzánabb, mint eddig

Több új szereplő tűnik majd fel a Válótársak következő évadában, többek között a Stohl András öccsét alakító Nagy Ervin. A történet pedig még sikamlósabb lesz, mint ahogy eddig megszoktuk.

Természetesen az RTL Klub sorozat új szereplői is bekavarnak a már így sem egyszerű szerelmi szálakba, és Nagy Ervin ennek kifejezetten örült. Stohl Andrásnak leszek a testvére és vetélytársa, színészi szempontból az a legnagyobb kihívás, hogy felvegyem az Andrással a kesztyűt, mert én őt egy nagyon jó színésznek tartom.”

A Válótársak még pajzánabb, mint eddig

Ahogy azt sejteni lehetett, Scherer Péter oldalán egyre többször tűnik majd fel Kovács Patrícia, de hogy a két színész kapcsolata a Válótársakban hogyan alakul, azt csak sejteni lehet a színésznő képeiből. 

A Válótársak még pajzánabb, mint eddig

Több új ismert színész feltűnik majd a sorozatban, de az már biztos, hogy a bemutatót elnézve, most is bőven lesznek majd pikáns jelenetek a Válótársakban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top