Sztárok

Lenyomta a stressz Sebestyén Balázst

Még nem volt példa arra, hogy Sebestyén Balázs a Morning Show-ban panaszkodott volna, de most tényleg túlhajtotta magát.

Sebestyén Balázs, bár órákon át poénkodik műsoraiban, teljesen kimerült. Mindennap hajnalban kel, és későn kerül csak ágyba. A munkáját nagyon is szerető műsorvezető reggelente fejfájással ébred, ezért eszébe jutott az is, hogy a keddi napot a rádióban ki is hagyja. A Morning Show mellett az RTL Klubnál is most forgatja Gyertek át szombat este! című műsorát Sebestyén Balázs – írta a Blikk. “Jó! Nem kéri senki. Én vállalom. Nem akarok nagyon sírni, de ez a hajnali fejfájás már sok volt. Mérges is voltam magamra, mert ott volt a lehetőség. Mindkét gyerek aludt, nyugi volt, nekem meg majd szétesett a fejem. Csak vergődtem az ágyban, és stresszeltem” – mondta a Class FM műsorvezetője, Sebestyén Balázs, akihez még Hajdú Péter is ellátogatott nem is olyan rég.

Sebestyén Balázs besokallt a munkától

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top