Sztárok

Való Világ 8: VV Viven behéliumozott

Megmutatta a földgömblufin, hol lakik ausztrál szerelme, aztán Kopenyhágára (sic!) bökött, majd kiszítva a héliumot a lufiból. VV Vivien falzettben folytatta.

Ha Való Világ 8, akkor éppen orgia, pedig a szexen túl is történik egy és más a villa falain belül.

A héliumos lufi állati vicces dolog, mert egy, ha elengedik, akkor felrepül, kettő, a gázt kiszívva olyan magasra emeli az ember hangját, amilyet az életben nem tudna kipréselni magából. Majd pont a Való Világba ne keveredne be egy ilyen? A kérdés költői, mivel bekerült a villába, sőt egyenesen VV Vivien kezébe. A VV8 sztárja hosszasan mélázott a lufira nyomott térképen, mivel rátört a nosztalgia. Vivien bemutatkozó kisfilmjéből megtudtuk, hogy sokfelé volt ő már szerelmes, például Ausztráliában is, ahol egy bizonyos Jacknek omlott a karjaiba. Nosztalgia, nosztalgia, szipp, szipp… aztán a földrajzlecke felejtős, és jön a nevetés.

A behéliumozott Vivien hangja a falzettre emlékeztet. A falzett eredendően a fejhangon éneklő férfiak sajátja, akik közt a norvég A-ha énekese, Morten Harket a legnagyobb.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top