nlc.hu
Sztárok
Óriási változás jöhet Sági Szilárdék életében

Óriási változás jöhet Sági Szilárdék életében

Majdnem két év után óriási változás történt Sági Szilárdék életében. Az ikrek bölcsődébe mentek, ők pedig máris azon törik a fejüket, hogy mikor vállaljanak még egy gyereket. Hogy fiút vagy lányt? A népszerű szakács erre is válaszol.

Sági Szilárdék ikrei, Szili és Szabi bölcsődések lettek, ezért a szülőknek több idejük jut arra, hogy végre kettesben legyenek. Szilárd elmesélte, hogy furcsán érzik magukat, mióta napközben nem tölti be gyerekzsivaj a házat. Hozzátette, hogy a bölcsődei beszoktatás jól ment, és hogy ikreik (akik januárban lesznek 2 évesek), az első héten csak délig voltak bent, a másodikon pedig a délutáni alvásra is maradtak. A szülők egyébként csak új évtől tervezték a bölcsődét, de a dadusok meggyőzték őket, hogy már most is be tudnak illeszkedni a csoportba.

Óriási változás Sági Szilárdék életében

Sági Szilárd családjában mindeközben szóba került, hogy szeretnének majd még egy babát. “Már szoktunk beszélgetni erről, de még nem olyan hosszasan. A legnagyobb álmom egy kislány… Azért nem erőltettük eddig a kistestvért, mert egyelőre elvagyunk a két fiúval. Sokat foglalkozunk velük, rendesen lekötnek minket. El sem tudnám képzelni, hogy Szilvi nagy pocakkal futkosson utánuk. Egyelőre jól vagyunk így, de azért ott motoszkál a fejünkben a gondolat, hogy legyen még egy kislányunk, és biztos vagyok benne, hogy a fiúk is örülnének egy hugicának” – mondta.

További részletek a legújabb Best Magazinban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top