Sztárok

Az utcára költözött Szalay Kriszta

Szalay Kriszta érdekes darabot szeretne bemutatni, melynek főhőse hajléktalan. A színésznő, hogy megtudja milyen a koldusélet, egy hétre az utcát választotta otthonának – írja a a Blikk.

Szalay Kriszta különleges darabbal készül, aminek főhősnője egy utcán élő asszony. Hogy megtudja, milyen a koldusok élete, a művésznő az utcára költözött egy hétre. Fél órájába került, hogy rászánja magát a kéregetésre. Az első hajléktalan, akivel találkozott mindenben segíteni próbált neki, elment vele ételosztásra is. Az éjszakát a Podmaniczky utcai női szálláson akarta tölteni, ahol összesen harminc férőhely volt, így annyira nem örültek az új tagnak a többiek. A második nap munka helyett társai azt tanácsolták, kukázzon. A művésznőt férje, a színész- rendező Cserna Antal féltette, de ettől függetlenül támogatta írja a Blikk. “Figyeltem magam körül az arcokat. Senki sem vett észre hajléktalanként, úgy éreztem, védve vagyok mindentől” mesélte Szalay Kriszta, akinek lánya oxigénhiánnyal született.

Az utcára költözött Szalay Kriszta

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top