nlc.hu
Sztárok
Egyedülálló kedvezményes casco napok az országban, csak az Allianznál

Egyedülálló kedvezményes casco napok az országban, csak az Allianznál

Novemberben minden péntek Casco Péntek lesz az Allianznál. A Casco Péntek akció keretében 20 százalékkal olcsóbban lehet casco biztosítást kötni az Allianz weboldalán. Így érdemes a pénteki napokra időzíteni a kalkulációt is.

Évek óta próbálják meghonosítani Magyarországon is a “fekete péntek” néven elhíresült vásárlási őrületet, ami az USA-ból indult. Ezen a november végi pénteken költözik be a karácsonyi hangulat a boltokba, s mindenki jelentős kedvezményekkel vásárolhat ajándékokat. Ekkor az amerikaiak gyakran be sem mennek dolgozni, hogy elszántan megrohamozzák a karácsonyi kínálatot.

Egyedülálló kedvezményes casco napok az országban, csak az Allianznál

Magyarországon még nincsenek kígyózó sorok az üzletekben, azonban a webshopok forgalma jelentősen megnő ezen a novemberi napon. Fekete pénteken eddig elsősorban ruházati termékeket és háztartási eszközöket vehettünk meg átlagon felüli kedvezményekkel. Idén azonban az Allianz Hungária Zrt. úgy döntött, csatlakozik a kezdeményezéshez, de nem a megszokott formában. Az Allianz weboldalán ugyanis nem csak az utolsó pénteken, hanem novemberben az összes pénteken kedvezményesen köthetünk gépjárműveink védelme érdekében casco biztosítást. Így annak sem kell bánkódnia, aki lemarad az első akciós napról.

Az Allianz Hungária Zrt. megvizsgálta az elmúlt évek online biztosításkötési statisztikáit, ennek alapján kiderült, hogy a potenciális ügyfelei nagyrészt hétköznap munkaidőben tarifálják a casco díjakat, a hétvége közeledtével, pénteken pedig enyhül a kalkulációs kedv. A Casco Péntekek alkalmával az Allianz a casco tarifálási kedvet szeretné növelni a potenciális ügyfelei körében.

2016 novemberében az Allianznál tehát minden péntek Casco Péntek lesz. Egyedülálló kezdeményezés ez a biztosítói körben. Érdemes lesz várni péntekig, amikor 20 százalék kedvezménnyel köthető meg a casco biztosítás. November 4-én, 11-én, 18-án és 25-én lesz Casco Péntek, ezeken a napokon 0-24 óra között lehet kalkulálni online és megkötni az akciós biztosítást!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top