Sztárok

Szellő István és Gubik Ági:kevés időnk jut egymásra

Már hónapok óta tudjuk, hogy Szellő István és Gubik Ági együtt vannak, de a kapcsolatukról az utóbbi időben alig-alig hallani. Egyesek szerint azért, mert már szakítottak.

Tegyük hozzá, hogy amikor tavaly májusban először olvashattunk Szellő István és Gubik Ági románcáról, hiába voltak szemtanúk, az érintettek nem kívánták megerősíteni a híreszteléseket. aztán eltelt egy kis idő, és felvállalták a kapcsolatukat, de sosem verték nagydobra. Talán éppen ez az oka, hogy Szellő Istvánék szakítása egyáltalán téma lehet.

Szellő István (Fotó: RTL Sajtóklub)
Szellő István (Fotó: RTL Sajtóklub)

“Nem olyan egyszerű a helyzetünk, már csak abból a szempontból is, hogy a színészek nagyon elfoglaltak. Ági sokszor reggel héttől este kilencig forgat, egy váratlan csere sokszor felülírja a terveinket” – mesélte az RTL Klub híradósa a HOT! magazinnak.

Ahogyan szellő elmondta, szó sincs semmiféle szakításról, egyszerűen csak zárkózottabbak, főleg Ági, aki nem szereti, ha a magánéletére figyelnek. “Jól vagyunk, együtt képzeljük el a jövőnket” – tette hozzá az RTL Klub sztárja. 

fotó: Schumy Csaba
fotó: Schumy Csaba

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top