Sztárok

Perel Kefir: “Otthagyták a földön heverni betört fejjel az édesanyámat”

Bepereli a könyvtárat Kefir, ahol hagyták az édesanyját koponyasérüléssel a földön feküdni – írja a Blikk.

“Leesett a könyvtár lépcsőjéről, tizenöt métert zuhant, és betört a koponyája” nyilatkozta a Sztárban sztár első adása előtt Kefír. Az énekes saját felelősségre vitte haza édesanyját a traumatológiáról, mert  ugyan nem nyilvánították még gyógyultnak, de elege lett az embertelen körülményekből. “Folyamatosan járunk kontrollra, az utolsó két eredmény nem mutatott javulást. A homloklebenye elhalt” – mondta Kefir a Blikknek.

“Pert indítunk, nem lehet, hogy valaki leesik egy lépcsőről, amit csúszásgátlóval kellett volna ellátni. Hosszú időn keresztül senki sem segített! A könyvtárban – ahol jól ismerik őt – azt is letagadták, hogy ott járt. Nevetséges, látható a pecsét a dátummal a füzetében” – magyarázta Kefir, aki hozzátette, szeretné, ha az édesanyja a szemébe nézhetne azoknak, akik nem segítettek neki. Kefir édesanyja a baleset óta személyiségváltozáson esett át, és mozgáskoordinációs problémái is vannak.

Smagpictures.com / Zoltán Nagy
Smagpictures.com / Zoltán Nagy

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top