Sztárok

D. Nagy Lajos állítólagos fia mindenáron tudni akarja az igazat

D. Nagy Lajos önjelölt fiának még az is megfordult a fejében, hogy az énekes halála után csináltatja meg az apasági vizsgálatot.

Balázs édesanyja azt állítja, hogy tizenöt évesen, egy kiskunhalasi koncert után volt együtt a Bikini frontemberével, D. Nagy Lajossal, akinek erről egészen más a véleménye.“Már tíz éve is elmondtam, mit gondolok erről. Semmi közöm hozzá” – mondta D. Nagy Lajos. A férfi már belefáradt abba, hogy keresse az énekest, viszont lánya állandóan Lali papit emlegeti, és Bikini-koncerteket néz telefonján. “Zsaklin decemberben lesz hétéves, rengeteget beszél a nagyapjáról, sokat sír utána”mondta Balázs a Borsnak. A biztonsági őrként dolgozó férfi tervezte, hogy elmennek Győrbe Bikini-koncertre, de az énekest nem tudta elérni telefonon.“Nem kívánom a halálát, de ha hamarabb szólítja magához az Úr, mint engem, kérni fogom a DNS-vizsgálatot” mondta Balázs.

 

D. Nagy Lajos állítólagos fia mindenáron tudni akarja az igazat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top