Sztárok

Harry herceg kifakadt: hagyják békén a barátnőmet

Harry herceg hivatalosan is elismerte, Meghan Markle amerikai színésznővel jár. Ugyanakkor tőle meglehetősen szokatlanul kemény nyilatkozatában arra szólította fel a sajtót, hogy az hagyja békén a barátnőjét.

Nyilatkozatában Harry herceg igencsak hevesen fogalmazott, amikor azt mondta, a nyilvánosság visszaél ismertségével. Hozzátette, aggódik barátnője, Meghan Markle biztonságáért, és attól tart, nem tudja őt megvédeni. Egyes újságok ugyanis azóta mocskolódnak, sértegetik, zaklatják a herceg barátnőjét, amióta kapcsolatukra fény derült. Kommentjeikben az amerikai színésznőt és annak családját rasszista és szexista megjegyzésekkel illetik.

Durván zaklatják a színésznőt és családját

Az utóbbi hetekben számos gyalázkodó történet jelent meg a médiában Meghanról. Édesanyja folyamatos harcot vív az otthonuk ajtaja előtt várakozó lesifotósokkal. A rendőrséget is kérték, távolítsák el a zaklató újságírókat és fotósokat. Meghan Markle exbarátjának pénzt is ajánlottak, de folyamatosan bombázzák a lány közeli barátait, munkatársait, szeretteit. Azt nem tudni, az óriásira duzzadt sajtófigyelem mennyire viselte meg a herceg és a színésznő kapcsolatát.

Közleményében az esküvőre készülő Harry herceg arra kérte a sajtót, hagyják békén a barátnőjét, és bízik benne, a jövőben alábbhagy a kapcsolatuk iránti figyelem. Azt is tudja, indulatos nyilatkozata tőle szokatlan, de reméli, az emberek megértik, miért érezte jónak mindezt ilyen módon a nyilvánosság elé tárni.

Harry herceg durván beszólt a sajtónak
Harry herceg keményen beszólt a sajtónak

(Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top