Sztárok

Vajna Tímea műsora 150 millióba kerülne

Andy Vajna sem akarta elhinni, hogy feleségének, Vajna Tímeának műsora ennyibe kerülne. Több cégtől is kértek ajánlatot a Miss Universe Hungary gyártására.

A szóbeszéd szerint a Miss Universe Hungary gyártására az IKO 150 milliós összeget számolt ki, így Vajnáék nem állapodtak meg. A Miss Universe Hungary tulajdonosa és szervezője, Andy Vajna felesége, Vajna Tímea éveken át mindent megtett azért, hogy minnél jobban informálja a közönséget, ennek ellenére még alig jelent meg valami arról, hogy kik lesznek a döntős lányok, akik közül Magyarország legszebbjét kiválasztják. Vajna Tímea, aki arcba grimaszolta az egyik versenyző lányt, sokáig zárva tartó fánkozójának termékeiről osztott meg képet oldalán, ami nem biztos, hogy jó reklám. Az élő show november 20-án lesz látható, a lányok egyperces bemutatkozó kisfilmjét pedig már a napokban csodálhatják a nézők a TV2-n.  A csatorna egyik dolgozója, azt gondolja, csoda, ha minden gond nélkül zajlik majd le az élő adásban – írja a Bors.

150 millióba kerülne Vajna Tímea műsora

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top