Pallag Dávid A Konyhafőnökben egészen a döntő hétig menetelt, és a legjobb négy közé került. Az ügyes fiú most élete nagy lehetőségét kapta meg azzal, hogy a Michelin-csillagos Tanti Étteremben lett sous chef, azaz séfhelyettes.
“A Konyhafőnök után kerestem a helyet, ahol a tudásomnak megfelelően tudnék elhelyezkedni. Végül kiderült, hogy a Tantiban dolgozik cukrász séfként az egyik volt osztálytársam, és ő ajánlott be. Természetesen végigjártam a ranglétrát, voltam felvételi beszélgetésen és próbanapon. Örültem, amikor felvettek, mert szerettem volna egy olyan csapat részese lenni, akik profin dolgoznak. Amikor elkezdtem a munkát az étteremben, akkor még nem sous chefként dolgoztam, ám egy idő elteltével jelentkeztem a séfhelyettes pozícióra, és mivel alkalmasnak találtak rá, hogy segítsem a séf munkáját, így sous chef lettem” – kezdte Pallag Dávid, aki szerdán este búcsúzott A Konyhafőnök csapatától, de a kiesése nem törte le, inkább új lendületet adott számára.
“Sokat tanultam Sárközi Ákostól, megtanultam milyen fontos az összeszedettség a konyhában. Sokféle eljárást is ellestem tőle, amit a mostani pozíciómban tudok kamatoztatni. Úgy gondolom emelt fővel távoztam a műsorból, a legjobb négy közé bekerülni nagy megtiszteltetés volt.”