Megvan a Konyhafőnök győztese, Németh Ádám és Wirgha Márk együtt örült

nlc | 2016. November 11.
Nehéz lenne megmondani, kinek szurkoltunk jobban, mert mindkét versenyző megérdemelte volna a Konyhafőnök fődíját. Németh Ádám és Wirgha Márk együtt örült az eredményhirdetéskor.

Mindkét Konyhafőnök versenyzőnek a saját három fogásos menüsorát kellett elkészítenie, de ehhez a középdöntősök (Kriszti, Ákos, V. Dávid, Roland, Gábor, Ottilia) közül választhattak maguknak két-két segítőt. Ádám Ákost és V. Dávidot választotta, Márk Krisztit és Rolandot.

Láttuk, hogy Márk csapata megküzdött rendesen a feladattal, de Ádáméknál sem ment minden zökkenőmentesen. Ádám nagy kihívásnak érezte, hogy három étellel kellett foglalkozni szimultán, de igyekezett nem ráfeszülni a feladatra. Bár nagyon szeretett volna nyerni, azért vidáman, szívből akart főzni az utolsó napon. Jól irányította a csapatát, próbálta mindenkinek a testhezálló feladatokat kiosztani, de ahogy mondtuk, voltak fennakadások.

Végül az eredményt hirdetett a zsűri, és Németh Ádámnak ítélte a fődíjat, ő a Konyhafőnök győztese. A két versenyző pedig összeborult a végén, majdnem sírtak. 

Miközben Ádám örülhetett a díjának, Wossala Rozina a második helyezettre figyelt.  

Az volt az adás egyik legszebb pillanata, amikor Rozina is gratulál mindkét finalistának, és mint egykori második helyezett, megpróbálja megvigasztalni Márkot. Elcsuklik a hangja, elsírja magát, erre Márk is… Lemegy és megöleli, nagyon édesek mindketten. 

Exit mobile version