Sztárok

Weisz Fannival vajon mi lehet?

Weisz Fannit szinte lehetetlen elérni. Amióta párkapcsolatban él, édesanyjával is alig-alig találkozik, barátai is úgy nyilatkoztak, mióta pasija van, szinte elérhetetlen lett.

Weisz Fanni, aki nemrég megmutatta bájait, hónapok óta nem ad hírt magáról. Elérni is nehezen sikerül, ugyanis sem az ő, sem édesanyja telefonszáma nem működik egy ideje. A Bors a párját, Pétert tudta elérni, akivel megállapodtak egy időpontban, amikor interjút készítenének a szépségkirálynővel. A férfi először örült az ötletnek, ám mikor megtudta, hogy Weisz Fanni édesanyjának is megfelel az időpont, hirtelen még a hangja is megváltozott. “Mert jelen pillanatban nincs úgy a Fanni, nincs úgy, olyan 100%-os…Mindegy, ez végül is rájuk tartozik, én ezt nem tudom. Most úgy külön, külön, külön próbálkoznak… Ezt majd ők. Én nem mondok semmit, jót, rosszat, semmit… Ez van. Aztán majd meglátjuk…” – mondta Péter. A szépségkirálynő édesanyja azt mondja, amióta lányának kapcsolata van, alig találkoznak, és hasonlóan vélekednek erről Fanni barátai is írja a Bors

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top