Sztárok

Törőcsik Mari kendőzetlenül vall szerelmi életéről

Törőcsik Mari őszintén mesélte el Bérczes László beszélgetőkönyve című életinterjúban, hogy párja tudtával volt másik férfi az életében. Férjeiről, családjáról, kapcsolatairól, szerelmeiről számol be a színésznő.

Törőcsik Mari Bodrogi Gyulával nyitott házasságban élt 1955-től 1964-ig, ahogy ő mondja: “maga volt a boldogság”. Tisztában voltak vele, ha a másiknak éppen volt valakije, úgy gondolták, az csak egy éjszakáról szólt, ameddig egymásnak a legfontosabbak, nem lehet gond írja a Blikk. “Aztán jött Voith Ági, és akkor megéreztem, hogy ez más. Gyula sem tagadta” – mesélte a színésznő, aki különös szakításukról is beszámolt. “Ülök ott, várok, nem jön. Hazatelefonálok, Gyulám, hát én itt vagyok. Motyog valamit. Igen, igen, mindjárt indulok. Fél 1 körül érkezett meg. Megyek, hogy beszállok előre, ahol ülni szoktam. Azt mondja, hátra szállj, mert elöl Ági alszik. Ez már nemigen tetszett nekem. Megyünk a kocsival, át az Erzsébet hídon, és ahogy jövünk le a hídról, ott, ahol nem lehet megállni, megszólalok. Gyulám, álljál meg, kérlek. – Pont itt? – Pont itt! Megáll, kiszállok. – Szervusz. – Szervusz. Ez volt a vége. Elváltunk” – emlékezett vissza a Nemzet Színésze, Törőcsik Mari, aki aznap Tordy Gézával töltötte az éjszakát. 

Törőcsik Mari kendőzetlenül vall szerelmi életéről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top