Sztárok

Bréking! Mihalik Enikő a Playboy címlapján

Mihalik Enikő modellt az a megtiszteltetés érte, hogy az amerikai Playboy felkérte Miss Decembernek. A fotók készen, mutatjuk.

Az 1953 óta létező magazin amerikai kiadása általában a világ legismertebb modelljeit és színésznőit teszi címlapra. Csak hogy értsd, miről van szó: Marylin Monroe-tól kezdve Pamela Andersonig már sokan szerepeltek rajta, például Sharon Stone is. A Playboy szerkesztősége most úgy döntött, hogy a világszerte népszerű Mihalik Enikő kerül a borítóra, ezt a hírt pedig két képpel a saját Instagram-oldalukon jelentették be.

Ez valószínűleg kényelmetlen póz:

Ez kényelmesebbnek tűnik, Enikő csak fekszik, de nem így álmodta meg a magazin fotósa a modellt. Hiába, nehéz szakma a modellkedés és sok kellemetlenséggel jár. 

Just one sip ????#halloween

Eniko Mihalik (@mreniko) által közzétett fénykép,

UPDATE: Mint azt megtudtuk, Mihalik Enikő lesz a november 25-én megjelenő magyar Playboy címlapján is. “Ez az amerikai fotósorozat, azt hiszem méltó karácsonyi ajándék lesz az olvasóink számára –  mondja Bus István, a Playboy magazin főszerkesztője. – Az USA-ban márciusban megújult a magazin, és eddig nem vettük át az anyagaikat, de úgy gondoltuk, hogy ezt semmiképpen sem szabad kihagyni. A decemberi szám minden szempontból mérföldkőnek számít, hiszen egyrészt az amerikai kiadás címlapján sem volt még magyar topmodell, és Enikő sem szerepelt még nálunk a borítón, ráadásul ez az első olyan alkalom, hogy a címlap modell nem meztelenül jelenik meg a lapban. Korábban készítettünk már Enikővel interjút, és akkor felmerült, hogy egyszer szeretnék majd vele egy címlapos megjelenést, azzal hogy ez hamarosan kézzel fogható is lesz, azt hiszem sok hazai olvasó álmát váltjuk valóra.”

Bréking! Mihalik Enikő a Playboy címlapján

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top