Sztárok

Tóth Vera az új párjáról, Farkas Zsoltról: őt irányítani kell

Már ránézésre is látszik, hogy megvan köztük az összhang, és nagyon élvezik az együtt töltött időt. Tóth Vera pedig azt is pontosan tudja, hogy Farkas Zsoltnak mik a gyengéi. A közös munkát a Sztárban sztár+1 kicsiben láthatjuk majd.

Már láttuk őket együtt a tévében, a közös produkció Farkas Zsoltnak nagyon sokat jelentett, és ahogy fogalmaz: a mostani közös munka ugyanúgy feldobja. “Most még jobban várom, hogy tíz héten át vele leszek” – fogalmazta meg az Ének iskolájának győztese.

Tóth Vera a párjáról, Farkas Zsoltról: őt irányítani kell

Annak idején azt mondta Farkas Zsolt barátnője, hogy a fiú érettebb a koránál, ahogyan ez kiderült a gyerek-énekversenyből is. Azóta eltelt három év, és a munkát még komolyabban veszi. 

“Az a szerencsém, hogy a Vera nagyon laza, lehet vele hülyéskedni, viccelődni, szóval, szerintem jól megleszünk.”

Tóth Vera már most örül, hogy ismét a Sztárban sztár színpadán állhat, mert annak idején is nagyon élvezte, hogy nyolc héten keresztül kipróbálhatta magát különböző szerepekben. Most 10 héten át tart majd a verseny, és az énekesnő szavaiból azt lehet kivenni: a döntőig bent akar maradni.

fotó: TV2/Sztárban sztár +1 kicsi
fotó: TV2/Sztárban sztár +1 kicsi

“Ha a Zsolti mindenben úgy vesz részt, ahogyan én elképzelem…Szóval, őt kell egy kicsit irányítani, olyan zavarba jövős fiú. Bizonyos szituációkban látom, hogy nem tud magával mit kezdeni, akkor egy kicsi lazasággal ki kell őt ebből rántani.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top