Sztárok

Bereczki Zoltánt meghatotta a kolléganője, Csomós Mari

Bereczki Zoltánnak rengeteg élményben volt része az új feladata kapcsán. Nemrég például hatalmas megtiszteltetés érte őt és a kolléganőjét.

Már mi is írtunk róla, hogy a színész-énekes filmet forgatott, ennek kapcsán Bereczki Zoltán már új partnerét is megmutatta. Legutóbb pedig egy igazi színészlegendával, Csomós Marival volt közös jelenete, aki igazán megható dolgot mondott neki. “Amikor Csomós Mari azt mondja, hogy bár nem vállal el akármit, de ezt miattunk (értsd: Balla Eszti, én) megcsinálja, az azért az borzongatóan jó érzés!” – írta le élményét a Bereczki Zoltán a közös képük mellé.

Az Egy szerelem gasztronómiája című film  forgatása véget ért. “17 napos filmes tanfolyam” volt ez Bereczki Zoltán számára, akinek ez az első filmes főszerepe. A 60 perces zenés tévéfilmet a Duna Televízióban láthatjuk majd. Bereczki Zoltán addig sem kell nélkülöznünk, hiszen hamarosan indul a Sztárban sztár + 1 kicsi, amelyben most versenyzőként lép színpadra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top