Sztárok

Botránya után Kanye West fizethet a rajongóinak

Joggal akadtak ki Kanye West rajongói, így a kaliforniai koncert résztvevői visszakapják belépőjegyük árát, miután a rapper politikai fejtegetésbe kezdett a színpadon.

Fél órával rövidebbre sikerült a hétvégén Kaliforniában megtartott Kanye West-koncert, miután a rapper hirtelen beszédbe kezdett, melyben Hillary Clintont szidta és más hírességeket, majd tíz perc után levonult a színpadról.

“Ez egy új világ. Az érzelmek számítanak. És te tudod, miért. A középnyugati államok lakói éreztek valamit, és most megmutatták neked, mit éreztek. Az érzelmek fontosak, tesó” – mondta a 39 éves énekes Sacramentóban, az alulmaradt amerikai elnökjelöltre utalva.

 

Dühödt beszédében zenésztársait sem kímélte a rapper, szidta többek között Beyoncét és Jay-Z-t, majd tíz perc beszéd után levonult a színpadról, pedig a koncert még fél órán át tartott volna – mesélték a rajongók, akik részt vettek a szombat esti eseményen.
    
A Sacramento Bee helyi lap szerint a szervező megígérte, hogy visszafizeti a belépőjegyek teljes árát. A kiszámíthatatlan rapper egy vasárnapra tervezett koncertjét minden indok nélkül lemondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top