Sztárok

Hasisos gruppenszex-kalandok – Soma a fiatalkoráról mesélt

Soma Mamagésa ma már önbizalomhiányos szeretetkoldusként gondol vissza huszonéves önmagára. Kendőzetlenül mesélt a a fiatalkoráról.

Soma Mamagésa a VIASAT3-on látható Lakástalkshow-ban mesélt, ami szerda este lesz majd látható. “Minden éjszaka, hétfőtől vasárnapig megvolt a menetrend, hogy mely helyekre megyünk. Minden este művészekkel és barátaikkal szórakoztam, ez pedig többnyire házibuliba torkollott. Volt hat ilyen esztendőm. Az év 360 napján buliztam, ötöt csak azért nem, mert olyan másnapos voltam, hogy nem tudtam felkelni. Nagy előnye volt a kornak, hogy nem volt még AIDS. Tehát sokkal lazábban lehetett venni a dolgokat – igaz, volt más, ami kikerülhetetlen, de azt egy injekcióval el lehetett mulasztani, no para… Közben eltartottam ma­gam, elvégeztem a Jazz Konzervatóriumot, támogattam anyukámat, mindennap tornáztam, angolul tanultam, és naplót írtam. Elképesztő sűrű időszaka volt ez az életemnek, szinte magam is csodálom, mennyi energiám volt”  mondta el a Borsnak Soma.

A napló kiadása már többször is szóba került. Először a gyermekei kérésére szakadt meg a könyvkiadás folyamata – kicsik voltak, és korai lett volna számukra. Sírva könyörögtek az édesanyjuknak, hogy ne adja ki a “zabolátlan vadkanca­évekről, és többek közt Nyugat-Berlinben történt hasisos gruppenszex-kalandokról” szóló írásait. Azóta eltelt némi idő, Soma még mindig korainak tartja.

Hasisos gruppenszex-kalandok - Soma a fiatalkoráról mesélt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top