Sztárok

Bedrogozva okozott balesetet Curtis

Majdnem egy év után kiderült, hogy Curtis kokain hatása alatt ált, amikor 2016. január elsején egy oszlopnak ütközött az autójával. Akár több évet is kaphat.

Curtis idén január 1-jén Budakalászon hajtott neki autójával egy oszlopnak. A rendőrségi nyomozás lezárult, a szakértők megállapították: Curtis bedrogozva ült volánhoz – írja a Bors. “A Szentendrei Járási Ügyészség 2016 novemberében bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat. A bűnügy vádlottja 2016. január 1-jén Budakalászon a Pomázi úton – kokain fogyasztását követően – közlekedett egy személygépkocsival. Ezen az útszakaszon lehajtott az útpadkára és egy villanyoszlopnak ütközött. Személyi sérülés a baleset következtében nem történt, ám a villanyoszlop tartóoszlopa eltörött” – mondta a lapnak Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Fő­ügyészség szóvivője, megbízott főügyészségi osztályvezető ügyész.

Az eseményeket követően egy nappal Curtis a közösségi oldalán adott magyarázatot tettére. “Előző este, szilveszterkor buliban voltunk, ahol persze én is ittam, nem vágtam totálra magam, de becsíptem, ezért nem ültem kocsiba, hagytam a helyszínen az autót és taxival mentem haza. Aludtam, nem sokat, pár órát, de teljesen kipihenten indultam el a kocsiért. A szonda így is elszíneződött… Nem tudom, mi a szabály, mennyi idő után tisztul ki az ember, mikor szabad újra volán mögé ülni. Ha hibáztam, sajnálom, és vállalom érte a felelősséget… Félelmetes volt, kielőztem egy autót, de ahogy visszasoroltam, elvesztettem a kontrollt, és megtörtént a baj. Nyári gumi volt az autón, talán ez lehetett a probléma” – írta akkor.

Bedrogozva okozott balesetet Curtis

Curtis jogosítványát ezt követően bevonták. A rendőrök vér- és vizeletvizsgálatra is elvitték a zenészt, amelynek eredményeként a szakértők megállapították, hogydrogot fogyasztott. “Az ittas vezetés bódult állapotban vétségért alapesetben két évig terjedő szabadságvesztés szabható ki” – mondta a lap megkeresésére dr. Bacsek György ügyvéd. Úgy tudni, a rapper annak az ügyvédnek a fiát kérte fel a védelemre, aki egykor Császár Elődöt is védte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top