Sztárok

Balázsék miatt távozott a Rádió1 műsorvezetője

Múlt hét péntekig Esperes Ákos vezette a Rádió 1 reggeli műsorát, de Sebestyén Balázsék Reggeli show-ja miatt távoznia kellett. Most nincs munkája.

Amikor bejelentették, hogy Balázsék Reggeli show-ja jelentkezik Esperes Ákos műsora helyett, még úgy tűnt, hogy ő más feladatot kaphat a Rádió 1-en, de végül közös megegyezéssel megváltak tőle. A rádiós ennek kapcsán hétfőn egy fotót posztolt a Facebookon a következő szöveggel: “Van az úgy, hogy több az ember mint a frekvencia. Nekem épp nincs rádióm, úgyhogy kijöttem az Oktogonra. Kezdek, itt vagyok!”

“A fotó a felém áradó érdeklődésre volt reakció. Rengeteg levelet kapok, amióta nem dolgozom, több lájkom van, mint előtte…  A reggeli műsorkészítéshez értek, húsz éve ezt csinálom, és ez most pont foglalt. Balázsék egy brand, azt vették át, ami elfogadható, érthető a döntés. Sok sikert kívánok nekik!” – mondta a Borsnak Esperes Ákos, aki, ha egy másik műsorsávban marad, akkor nyilván valaki mást küldenek el helyette. “A kollégáim családosok, gyerekeik vannak, nekem nincs” – tette hozzá, utalva arra, hogy kézenfekvőbb volt, ha ő távozik.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top