Sztárok

Sarka Kata megható vallomása a csalódásról

Sarka Kata a Facebookon szinte kiöntötte a lelkét rajongóinak. Posztjában többek között azt is elmondta, többé nem szeretne csalódni...

Sarka Kata Mikulás estéjén öntötte ki a szívét rajongóinak a közösségi oldalon. Ahogy írja, hosszú nap volt, de imádta. Azt is elárulta, két gyermeke, Noncsika és Dávidka még mindig nagyon hisznek a Mikulásban, ami óriási örömmel töltötte el.

“Szeretem a gyerekek lelkét, mert annyira tiszta, és olyan erővel, feltétel nélkül képesek hinni és bízni az emberekben, amit nehéz felfogni. Szeretnék úgy élni, ahogyan ők… Szeretném elhinni mindenkinek azt, amit mond, és nem azon gondolkodni, hogy vajon igaz-e… Szeretnék bízni mindenkiben, és sosem szeretnék csalódni többé… Mikor, és miért változik meg az életünkben az, ami már megadatott nekünk gyerekkorban? A hit egymásban…” – írta posztjában az őszinte és igen megható üzenetet Sarka Kata.

Sarka Kata nem szeretne többet csalódni

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top