Sztárok

Havas Henrik: Bennem van homofóbia

Kapott már ajánlatot férfitól, de nem érdekelte. Havas Henrik sztorija egy kanadás pólóval és egy szigorlattal kezdődik.

“Vonzódtál már valakihez a saját nemedből?” – ezt a kérdést tette fel Várkonyi Andrea a Micsoda nők! című műsorban, melynek hétfői adásában Havas Henrik volt a férfi vendég. 

“Én őszintén bevallottam már, hogy bennem van homofóbia, tehát nem kedvelem a melegeket… – kezdett rá Havas, majd hozzátette, hogy egyébként küzd az érzés ellen. – Kanadában vettem egy szürke pólót, gyönyörű volt…” – folytatta, és elmesélte, hogy egy tanítványa egykor egy ugyanilyenben jött szigorlatozni, és lányos hanglejtéssel közölte, hogy hosszú időbe telt találni egy ugyanolyat. Havas elmesélte, hogy a szigorlatra hármast adott, de a fiú nem mozdult, amikor vége lett a vizsgának. “Álljon már fel, és küldje be a következőt” – közölte vele, mire a fiú meglepően válaszolt: “Azt szeretném elmondani, hogy arról álmodozom, hogy együtt főzünk, és nagyokat nevetünk” – mondta. 

Pásztor Anna szerint ez szép gondolat. A témához ő még hozzátette, hogy ő személy szerint gyönyörködik a nőkben.  

Havas ennyire szereti a férfiakat, például Hajdú Pétert

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top