Sztárok

Harminc napon belül döntenek Lagzi Lajcsi sorsáról

447 nap után új szakaszba lépett Lagzi Lajcsi ügye. A rendőrség vádemelési javaslattal az ügyészséghez küldte. 30 napon belül döntenek a javaslatot illetően.

Mint ismert, a Budaörsi Járásbíróság tavaly szeptember 24-én rendelte el Lagzi Lajcsi és két társa – egyikük a felesége, Galambos Boglárka volt, a másik üzletfele, Cs. Csaba – előzetes letartóztatását. A zenész csak négy hónap után, idén januárban szabadult. A vádakat nem ejtették, de mivel a szökés veszélye nem állt fenn, mindenki szabadlábon védekezhetett. Az ügy most új szakaszba lépett.

“A rendőri munka valóban lezárult az ügyben. Most az ügyészségen a sor, harminc nap áll rendelkezésre, hogy az ügyészek átnézzék a papírokat, és döntsenek a vádemelés kérdésében” – közölte a Blikkel Gyu­gyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

“Nem lepett meg, hogy vádat emelhetnek ellenem, hiszen a bűnügyi költségek horribilis összegre rúgnak. Volt olyan kirendelt szakértő, aki 2 millió forintot kért a munkájáért, és a számtalan rendőri intézkedés, házkutatás, razzia, ellenőrzés is milliós költségekkel járt. De nem baj, állok elébe! Bízom a független magyar bíróságban, jobban, mint a nyomozó hatóságokban…” – nyilatkozta a lapnak Lagzi Lajcsi.

Harminc napon belül döntenek Lagzi Lajcsi sorsáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top