Sztárok

Közösen vásárolt karácsonyfát Harry herceg és kedvese

Közösen vásárolt karácsonyfát Harry herceg és amerikai kedvese, a színésznő Meghan Markle. Ráadásul ez volt az első alkalom, hogy a brit királyi család tagja és kedvese nyilvánosan mutatkozott.

A közös programról szinte valamennyi amerikai és brit pletykalap is beszámolt. Úgy tűnik, hogy Harry herceg nemcsak szerelmes, de a karácsonyi hangulat is elérte. Károly herceg 32 éves fia és a színésznő Meghan Markle december 12-én, hétfőn közösen vásárolt karácsonyfát a londoni Pines and Needles üzletnél. Erről az amerikai People magazin számolt be. A páros viszonylag gyorsan döntött, 15 perc alatt kiválasztották a fát, egy 1,8 méter magas normand fenyőt. Szemtanuk szerint a 70 fontos számlát a herceg fizette, aki nem kért segítséget és a vállára vetve vitte el a növényt a kocsiig. 

“Elragadóak, aranyosak és láthatóan nagyon szerelmesek” – mondta a karácsonyfát árusító üzlet tulajdonosa a The Mirrornak. “Csodaszép fát választottak maguknak, és nem volt semmi extra kérésük.”

Közösen vásárolt karácsonyfát Harry herceg és kedvese
A londoni Pines and Needles üzlet.

Harry herceg és Meghan Markle idén augusztus óta van együtt. A kapcsolatukat novemberben hozták nyilvánosságra. Azt biztosan tudjuk, hogy Harry szerelemkarláncot ajándékozott kedvesének, de a britek arról is pletykálnak, hogy már eljegyezte 3 évvel idősebb színésznő barátnőjét. 

II. Erzsébet és Fülöp herceg minden évben a Sandringham birtokon töltik el a karácsonyt, jellemzően egészen februárig ott is maradnak. Ott tölti az ünnepeket Erzsébet négy gyermeke is családostul, unokástul, dédunokástul. A kérdés idén az, hogy Harry a családdal vagy a barátnőjével tölti az ünnepeket, esetleg elérkezett az idő, hogy Meghan megismerje a családot…?

Közösen vásárolt karácsonyfát Harry herceg és kedvese

Volt már olyan a történelemben, hogy egy herceg beleszeretett egy színésznőbe – és aztán feleségül vette. Gondoljunk csak III. Rainier monacói herceg és Grace Kelly kapcsolatára.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top