Sztárok

Kitört a botrány a Miss Worldön – a magyar induló élőben tudósított

Bajba keveredett néhány lány a Miss World versenyen, amiért nem tartottak be egy egyszerű szabályt. Ahogy közeledik a döntő, egyre feszültebb a helyzet, minek köszönhetően egyre több a lehetőség a hibázásra.

Helyi idő szerint hajnali háromnegyed négykor ért csak vissza hotelszobájába az egész napos próbák és forgatások után Gelencsér Tímea, aki hazánkat képviseli a Miss World szépségversenyen. Alig néhány órája maradt csak az alvásra, de azért gyorsan bejelentkezett még a Facebook-oldalán, és az élő videóban azt is elmesélte, mekkora botrány kerekedett a versenyen a mobiltelefonok miatt.

“Nagyon szigorú most már az utolsó napokban a verseny, nem szeretnék semmi hibát véteni. Meg volt tiltva, hogy magunkkal vigyük a telefonunkat, de pár lány elvitte, észrevették, és ebből volt egy nagy botrány. Én nem kockáztatnék ilyet az utolsó napokban” – mondta Timi. 

Szerencsére a magyar lány minden szabályt betartott, és kimaradt a balhéból. A feszített tempó miatt alig néhány órája maradt csak aludni, ennek ellenére vidám maradt. Már csak vasárnapig kell kitartania, akkor ugyanis kiderül, ki kapja a koronát. Ez itt a bemutatkozó kisfilmje:

Azt mondják, Gelencsér Tímea történelmet írhat az idei Miss Worldön

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top