Sztárok

Nem fizette ki a Class Fm Sebestyén Balázsékat

Sebestyén Balázs elmondta, még mindig nem tudták lezárni a múltat a Class Fm-nél és beszélt arról is, hogy bizonyos esetekben azonnal ott hagyná a Rádió1-et.

A Reggeli Show műsorvezetői a Blikk sztárchat vendégeként sok mindenről beszéltek, többek között arról is, hogy még mindig nem tudták lezárni a dolgaikat a Class Fm-nél, a novemberi pénzükkel ugyanis még mindig tartoznak nekik. “Nem indokolták meg, mert nem is lehet őket elérni” – mondta Sebestyén Balázs, aki Andy Vajnáról is beszélt, és kiemelte, hogy a Rádió1 nem a TV2.

“Andynak semmi baja ezzel, szerintem tényleg jókat nevet a vicceinken, mert jó a humora. Egyébként nem a TV2-höz mentem, hanem a Rádió 1-hez, ez fontos. Hogyha elvesztenénk azt a szerkesztői szabadságot, ami most van, és beleszólnának a műsorszerkesztésbe és hasonló dolgokra kérnének, mint amire most Marsi Anikót és Gönczi Gábort kérik, akkor biztos, hogy felállnánk” – mondta.

Nem fizette ki a Class Fm Sebestyén Balázsékat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top