Sztárok

Stohl András fiatal újságírónővel kavar

Stohl András körül gyakran látni egy fiatal újságírónőt, aki egyébként a bulvármédiában dolgozik. Színházi körökben állítólag már pusmognak is róluk.

Stohl András elhagyta a családját. Bár úgy nyilatkozott, hogy nem egy harmadik fél miatt történt, hanem azért, mert kihűlt a kapcsolatuk, mégis sokan megfordulnak a színész körül. Először egy színházi büfésről lehetett olvasni, most pedig egy fiatal újságírónőről.

A Bors információi szerit a hölgy a bulvármédiában keresi a kenyerét, és  titokban tartja a kapcsolatot még a munkaadója előtt is, hiszen furcsa helyzeteket szülne, ha kiderülne, ő Stohl András új kedvese. “Már szeptember végén is sokatmondó volt az új profilképe. Egy fotót tett ki, melynek a szövege egyértelműen egy titkos kapcsolatra utal. Kínosan ügyelnek arra, hogy ne derüljön ki a titkuk, de színházi körökben már sokan pusmognak róluk” – mondta el a lapnak a hölgy egyik ismerőse.

Stohl András fiatal újságírónővel kavar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top