Sztárok

Nem engedte színpadra az orvos Törőcsik Marit, elmaradt az előadás

Törőcsik Mari betegsége miatt elmaradt a Nemzeti Színház vasárnapi előadása. Az Orvosa nem engedte a színpadra a 81 éves legendás színésznőt.

Hosszú ideje készült Törőcsik Mari, hogy vasárnap este ismét a közönség elé állhasson, hiszen a színpad az élete. A Nemzet Színészének azonban szombaton mégis le kellett mondania az előadást, a Galilei élete így elmaradt. A hírt a Nemzeti Színház a honlapján is megerősítette. 

“Szombaton voltam kivizsgáláson, a klinikai halál után az én koromban már muszáj rendszeresen járni. Az orvosom nem engedett az egészségi állapotom miatt fellépni. Öreg vagyok már, 81 éves” – mondta el a Borsnak Törőcsik Mari, de szerinte nincs nagy baj. 

A színésznő egészségi állapota miatt már többször volt kénytelen lemondani előadást. Tavaly nyáron Pécsett a Brand című előadás maradt el váratlan rosszulléte miatt, idén tavasszal otthonában esett el, akkor pár napra kórházba is került. Korábban, szintén egy házi balesetben a csuklója is eltört. A lap információi szerint most is hasonló kellemetlenség érte, feltehetőleg ezzel lehet összefüggésben, hogy az állapota nem engedi a színpadra lépést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top