Sztárok

Való Világ 2: Ez történt a szereplőkkel 13 évvel a műsor után

Emlékeztek még Békára, Solyára, Csöpkére, Lacira, Zsoltira...? A Való Világ második szezonja 2003-ban, újév napján indult. Ez volt az az évad, amikor a Big Brother Pongója is beköltözött az RTL-es luxusbörtönbe, és amikor nem a győztesről szóltak a hírek, hanem két szerelmes játékosról, egy kamionról és egy pofonról.

153 nap – ennyi ideig tartott a második Való Világ, 2003. január elsején, újév napján indult, és május 31-én ért véget. A műsorvezetők ebben az évadban is Stohl András és Nóci voltak. És bár a műsor az RTL Klubon futott, milliós nézettséggel, maga a helyszín, még a “régi villa” volt, a Kunigunda úti stúdióban. Összesen 13 játékos vette birtokba a villát. A legidősebb játékos a 31 éves Laci volt, aki aztán meg is nyerte a Való Világot, a legfiatalabb pedig a 21 éves Solya.

Nézzük, mi történt a Való Világ 2. évadjának szereplőivel azóta:

  • Laci – Angliában kezdett új életet. 9 étterem menedzsere, feleségül vette barátnőjét.
  • Sziszi – A 2003-as Budapest Parádén akkorát kapott VV Pétertől, hogy vérezni kezdett az orra. A nő ezután visszavonult a médiától. Spanyolországba költözött, táncosként dolgozik.
  • Gábor – A villában tudta meg, hogy barátnője kisbabát vár. Kiesése után fotósnak tanult. Jelenleg saját stúdiójában dolgozik. Kislánya anyjával különváltak. 2010-ben megházasodott.

  • Péter – Aki Sziszivel jött össze a villában, és a “férfias” megmozdulása a kamionon szakításhoz vezetett, visszavonult a médiától. Az utolsó hírek szerint egy multinacionális cégnél dolgozik. “Önismeret szempontjából jó hatással volt rám a VV, de nem hiszem, hogy újra kipróbálnám. Sokat változtam azóta. Családom lett, és a sporttal is fel kellett hagynom egy sérülés miatt” – nyilatkozta.
  • Anikó – Volt Nagy Ő. Háromszor szerepelt a magyar Playboy címlapján. A szó mostani értelmében: celeb lett. Majd Amerikába utazott, ahol maszk- és sminkmesternek tanult. Jelenleg újra Magyarországon él, itthon dolgozik.
  • Elvis – Több csatornánál is megfordult. Jelenleg tetoválóként dolgozik. A VV után feleségül vette barátnőjét. Egy kislányuk született.
  • Csöpkéről, Mónikáról, Békáról, Zsoltiról és Solyáról nem lehet tudni semmit.
  • Kismocsok és Rita kapcsolata is véget ért.

Nézzétek vissza a Való Világtól a Big Brotherig műsort, itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top