Sztárok

Teljesen összeomlott Hajdú Péter élete, ő példásan küzd

Vannak nehéz időszakok. Hajdú Péter életében 2016 ilyen volt. Szinte minden összeomlott körülötte. A műsorvezető azonban mindent megtesz, hogy ne gyűrjék maguk alá az események.

Egyszer fent, egyszer lent  több magazinnak is van olyan rovata, amiben számba veszik, hogy mi történt egyes celebekkel, és aszerint osztják be őket a pozitív vagy a negatív részbe, nincs kétség afelől, hogy Hajdú Péter most hová kerülne… 2016 ugyanis nem a műsorvezető éve volt, legalábbis a második fele biztos nem.

Nyár végén derült, ki, hogy 8 év után válságban van Hajdú Péter és Sarka Kata házassága, Sarka Kata el is költözött a gyerekekkel a közös otthonukból, és a válópert is beadták. Azt beszélik, hogy az  elharapózó féltékenység és a kölcsönös bizalomvesztés okozta a házassági válságot.

Ezzel majdnem párhuzamosan érkezett a hír, hogy a TV2 nem tart igényt a műsorvezető Showtime című műsorára, és a Hajdú Péter által gyártott többi műsorra is lejár a szerződés év végén. Így tehát megszakadt a kapcsolata a TV2-vel, helyette az ATV-hez ment, ahol az Esti Frizbi című műsorát élesztették újra.

Teljesen összeomlott Hajdú Péter élete

Hajdú Péter tízmilliós pert is elvesztett ősszel. Friderikusz és Hajdú serpája voltam címmel írt, és jelentetett meg könyvet Dömsödi Gábor. Hajdú Péternek ez nem tetszett, ezért perelt, de vesztett. Ráadásként pedig a perköltséget és az illetéket is neki kellett kifizetnie.

Ezek után kíváncsiak vagyunk mit hoz 2017 Hajdú Péter számára. Lehet, hogy minden jóra fordul, Mert bár beadták a válópert, sem ő, sem pedig Sarka Kata nem jelent meg a békéltető tárgyaláson ezért az egész eljárást törölték.

Hajdú Péter bevallotta, hogy megviselték a történtek, de le a kalappal előtte, mert megmutatta, hogy képes felállni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top