Sztárok

Csak akkor fognak szeretni, ha én magam szeretni tudok – idézetek Törőcsik Maritól

Törőcsik Mari legendás színésznő és egyéniség. Különleges stílusával mindig egyfajta erőt kölcsönöz a mondanivalójának. Áljon itt most néhány gondolat tőle, az egyéniségről és a szeretetről.

1. “A színésztől nem lehet elvenni az alapegyéniségét, mert akkor meghal. A színész csak abban a szerepkörben létezhet, amit lényegében önmagában hordoz. És annyit ér, amennyit a saját belső tartalma.”

2. Csak akkor fognak szeretni, ha én magam szeretni tudok. Érted? A lényeg, hogy te tudjál szeretni!

3. “Ma az a divat, hogy mindenki magával foglalkozik. Tönkretettük a Földet, de remélem, még épp idejében rájövünk, hogy egymáson segíteni is jó.”

4.Tudnom kell, hogy a társam olyan erő mellettem, akihez bármikor fordulhatok, akitől bármikor, bármire választ kapok, és akit nem lehet csak úgy átugrani, mert ha igen, akkor el fogok menni tőle. Maár volt az az ember, akin nem tudtam átlépni. Mindenki máson igen, de rajta nem.”

5. “Tudjátok, én képtelen vagyok szeretet nélkül élni. Minden áldott nap, amikor felkelek, arra gondolok, hogy mennyire csodálatos dolog az a rengeteg szeretet, amely engem körülvesz. Ezért vagyok itt most köztetek, és ezért tudtam visszajönni onnan, ahonnan mások már nem.

Nézd meg összeállításunkat, amit Törőcsik Mari 81. születésnapjára készítettünk!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top