Sztárok

Vajna Tímea ezzel a jóképű férfival van a paradicsomban

Sokan irigyelték már Vajna Tímeát azért, mert szebbnél szebb helyeken járt az elmúlt években. Jelenleg egy mesés szigeten van, és az egyik képen jól látható, milyen fess a kísérője is.

Paradicsomi sziget, ez biztos, volt, aki azt állította: ez a Maldív-szigetek egyikének semmivel sem összehasonlítható látképe. Bár Vajna Tímea ezt nem erősítette meg, de a mesés környezetről egyre több részletet mutat. 

#sunset #islandlife

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Azon kívül, hogy kristálytiszta a víz, fehér a homok, láthatunk egy kis részletet a buja növényzetből is.

#wildlife #nature #island

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Nem nehéz elképzelni, hogy itt az ember jól tud szórakozni, kikapcsolódni, és Vajna Tímea is megmutatta, milyen is lenne kókusz méretű keblekkel.

#coconut #cocomo #islandlife

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

De ha jól vettük ki a szavaiból, nem csak pihenni utazott a lenyűgöző szigetre. Marcos Mello Cavallariával dolgozik, hogy pontosan mi lesz a közös munkából, film vagy fotósorozat, az nem derült ki. 

De az biztos, hogy a tehetségéért sokat méltatott Cavallaria jóképű is, és ahogy az várható volt, ha Vajna Tímea egy jól külsejű férfival posztol, biztosan kap egy-két nem túl elegáns megjegyzést, hogy ideje volt lecserélnie a férjét. 

Vajna Tímea ezzel a jóképű férfival van a Paradicsomban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top