Sztárok

Vajna Tímeával bejárhattuk Hollywoodot

Ahogy most visszaemlékszünk, az elmúlt egy évben nem telt el nap, hogy ne hallottunk volna Vajna Tímeáról. Hamarosan új évet köszönthetünk, de az már most biztos, hogy ez nemigen változik a jövőben sem.

Már annyi kép jelent meg Andy Vajna feleségéről, hogy néhányan már azt is kielemezték, mennyit változott Vajna Tímea mellmérete idén. De nem csak ezért szerepelt a hírekben. Ha tetszik, ha nem, a házaspár elhozta egy kicsit ebbe az országba Hollywoodot, ideértve a jótékonykodásukat, vagy éppen Tímea szépségversenyét, a Miss Universe Hungaryt, ezek igaz, más-más okból, de figyelmet érdemeltek.

Visszatérve Hollywoodra, egy picit átnéztük az idei évet, és talán nem túlzás azt állítani: Vajna Tímea találkozott idén is a legtöbb hírességgel. Kezdve azzal, hogy azon szerencsések közé tartozik, akik részt vehettek a Golden Globe-gálán, ahol az Oscar-díjat nyert film, A Saul fia rendezőjével, Nemes Jeles Lászlóval és a produkció szereplőivel is pózolhatott.

 …és Vastag Csabával is bulizott egyet Los Angelesben. 

Vajna Tímea – aki Amerikában képzeli el a jövőjét – mindenkivel könnyedén megtalálja a közös hangot. Jim Belushi, úgy tűnik, örült a találkozásnak. 

Antonio Banderas 2016-ban is Budapestre érkezett, gyakorlatilag lassan már hazajár ide. Ahogy arra számítani lehetett, a spanyol színész találkozott Andy Vajnával és Vajna Tímeával, erről pedig fotó is készült: “Antonio épp Magyarországon forgat és ma beugrottak hozzánk vacsorázni” – olvasható a közös fotó alatt.

 

Vajna Tímea ezekkel a hírességekkel pózolt 2016-ban

Hogy azért a hazai hírességek se maradjanak ki, Vajna Tímea Dzsudzsák Balázzsal is nyomott egy közös szelfit:

Sajnos kicsit homályos a kép,de a lényeg, hogy csináltam egy képet a mesterrel @balazsdzsudzsak7 ✌️

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Leonardo Dicaprio alapítványa megtartotta éves partiját, amelynek témája idén az állatok megmentése volt. Palvin Barbi és Mihalik Enikő mellett Vajna Timi is ott volt a rendezvényen St. Tropezben, és a húgát is magával vitte.

#savetheanimals #afterparty

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett videó,

Vajna Tímea részt vett Spanyolország egyik legnagyobb adománygyűjtő gáláján, ahol az elmúlt években olyan sztárok vettek már részt, mint Boris Becker, Joseph Fiennes, Jermaine Jackson, Tony Parker. Természetesen Vajna Tímea innen is bejelentkezett:

Congratulation @antoniobanderasoficial ???????? @starlitegala #charity #starlitegala

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Köztudott, Andy Vajna és Arnold Schwarzenegger barátsága régi időkre nyúlik vissza, így mi sem természetesebb, hogy Vajnáné az egykori Terminátor mellett is szívesen pózol:

Vajna Tímea ezekkel a hírességekkel pózolt 2016-ban

 Bár ez a fotó nem 2016-ban készült, ettől függetlenül ezért képért rettenetesen irigyeljük: Vajnáné itt éppen Jason Stathemet nevetteti meg Cannes-ban:

Vajna Tímea ezekkel a hírességekkel pózolt 2016-ban

Ennyi világsztár és híresség után, ki tudja, mit tartogat a 2017-es év?! Vajna Tímea biztosan gondoskodik majd újabb és újabb  meglepetésekről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top