Sztárok

Agyonrémisztgetik a sztárokat

Mit kezdenél azzal a helyzettel, ha nem a fürdőszobád magányában, hanem extrém körülmények között, ijesztőbbnél ijesztőbb próbatételek során kellene nekiállnod énekelni, és eltalálni a helyes hangokat? A VIASAT3-on január 26-án debütáló Sikítófrász celebszereplőinek pont ez lesz a feladatuk.

A tét nem kicsi: a játék során összegyűjtött nyereményösszeget minden héten a győztes csapat által kiválasztott alapítvány kapja meg. A Sikítófrászban adásonként két háromfős celebcsapat verseng a zsűri kegyeiért és a végső győzelemért. Dolgukat nehezíti, hogy nemcsak énekelniük kell, hanem közben rendkívüli és néha ijesztő próbatételeket is ki kell állniuk. Ráadásul a zsűri tagjai, azaz Dér Heni, a zenekaráról éppen szókimondó biográfiát megjelentető Ganxsta Zolee és az Animal Cannibals sem biztos, hogy könyörületesek lesznek velük. “Szerencsére a Sikítófrászban inkább a humor oldaláról kell megközelítenünk a produkciókat, és nem kell mély szakmai elemzésekbe bonyolódnunk” – nyilatkozta Qka MC, az Animal Cannibals tagja.

Az egyes esetekben pikírt stílusáról is híres Lakatos Márk műsorvezetőként is tartogat néhány beszólást a versenyző hírességeknek. “A Sikítófrászban az a legjobb, hogy szembesít a valós vagy vélt félelmeinkkel. Sokszor rossz beidegződések miatt félünk, aztán rájövünk, hogy nem is olyan félelmetes. Mondhatni, ami nem öl meg, az megerősít” – mondta Márk.

Megnézem
Összes kép (1)

A vetélkedő részben az amerikai Killer Karaoke, részben pedig a Sing If You Can formátumot ötvözi. Lényege, hogy a játékosokat a legkülönbözőbb módokon próbálják összezavarni és megijeszteni, miközben nekik nem szabad abbahagyniuk az éneklést. A versenyzők között ott lesz Szorcsik H. Viki, Varga Viktor és Zámbó Krisztián is. Az, hogy a kritikákat, vagy a hátborzongató lényekkel teli dobozokat és más félelmetes kihívásokat viselik-e rosszabbul, a műsorból kiderül. Az viszont biztos, hogy a félelmük igazi. “Régen nevettem ennyit egy adás felvételén, de nemegyszer éreztem azt, hogy megszakad a játékosokért a szívem, mert láttam, hogy őszintén félnek. Legalábbis a helyükben én biztosan ezt tettem volna” – mondta.

A Sikítófrász január 26-tól minden csütörtökön 21.00-kor a VIASAT3-on.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top