Sztárok

Az 50 éves Janet Jackson megszülte első gyermekét

Közleményben tudatatta Janet Jackson és a férje, Wiaam Al Mana, hogy világra jött az első gyerekük. A baba egészséges, az énekesnőt pedig nem viselte meg a szülés.

Az 50 éves Janet Jackson tavasszal szakította meg a turnét, ám sokáig nem beszélt a terhességéről. Elvonult a világ elől, így terhesfotót is csak az elmúlt hónapokban láthattunk róla, noha ismerősei rendszeresen beszámoltak arról, hogy rosszul viselte az első trimesztert, és később a súlygyarapodása miatt már nehezen mozgott. “Most minden nehézséget elfelejtettek, boldogok, hogy megszületett a gyerekük” – fecsegett tovább a Star magazinnak Janet Jackson ismerőse. 

Megszülte első gyermekét az 50 éves Janet Jackson

A házaspár szűkszavú közleményt adott ki, amely a People magazinban jelent meg először: “Janet Jackson és Wissam Al Mana izgatottak, mert megszületett a kisfiuk, Eissa Al Mana. Janetnek stresszmentes szülése volt, és most nyugodtan kipiheni a fáradalmait.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top