Sztárok

Azurák Csaba otthagyja a TV2-t, átigazol

Azurák Csabának saját műsort ígértek a TV2-nél, de az azóta is várat magára. A tévés, úgy tűnik, megelégelte a várakozást, és máshová igazol.

Azurák Csaba karrierjét egyik pillanatról a másikra törték derékba, amikor tavaly februárban eltávolították a hírigazgatói pozícióból, majd utóda menesztette a Tényekből is. A TV2 mindezt akkor úgy kommunikálta, hogy cserébe kap majd egy saját politikai háttérműsort.Az 1/1című műsor január 12-én indult volna, már a műsorújságban is szerepelt, de végül az NCIS-t adták helyette dupla résszel.

A Bors információi szerint Azurák Csaba megelégelte a várakozást, komoly és előrehaladott tárgyalásokat folytat az ATV-vel.  Azurák Csaba nem kívánt nyilatkozni az ügyben. Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója nem erősítette meg, de nem is cáfolta az értesülést. “Azurák Csaba jelenleg a TV2 műsorvezetője, és egy másik csatorna munkatársával kapcsolatban nem illik nyilatkozni” – mondta.

Azurák Csaba otthagyja a TV2-t, átigazol

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top